SONIWORLD APARATURA MEDICALA  este o firma prezenta pe piata de profil din Romania, cu o echipa formata din oameni cu experienta de peste 10 ani in promovarea, vanzarea si instalarea de echipamente si aparatura medicala precum si cu experienta pentru asigurarea service-ului pentru o gama larga de aparate medicale.

SONIWORLD APARATURA MEDICALA detine certificari ISO 9001, ISO 13485 si aviz de functionare de la Ministerul Sanatatii – Agentia Natonala a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale. Acest aviz este continuu actualizat cu producatorii echipamentelor medicale pe care le distribuim.

SONIWORLD APARATURA MEDICALA  importa si distribuie o gama variata de aparatura din domeniul medical: aparatura medicala pentru spitale, clinici si cabinete medicale de specialitate sau de medicina de familie, instrumentar medical, mobilier medical, consumabile medicale.

Pentru ca ne respectam clientii, punem la dispozitia acestora aparatura si echipamente medicale de ultima generatie, pentru urmatoarele specialitati medicale:  Obstetrica-Ginecologie, Cardiologie, ORL, Gastroenterologie, Medicina de familie, Interne, Dermatologie, Urologie, Ortopedie, Neurologie, Chirurgie si multe alte specialitati, precum si pentru Medicina Veterinara. Preturile sunt foarte accesibile, intrucat suntem reprezentanti autorizati ai unor producatori de renume precum: CHISON, COMEN, SHINOHERO, AOUHA, OSCILLA, LUT, ASPEL, CHINESPORT, LED.

Echipa de vanzari a SONIWORLD APARATURA MEDICALA isi propune sa vina in sprijinul personalului medical, cu toata aceasta experienta si cu echipamente furnizate de producatori renumiti, testate de specialistii nostri de-a lungul timpului.

Echipa de tehnicieni a SONIWORLD APARATURA MEDICALA este formata din oameni dedicati meseriei, disponibili oricand pentru intrebari si clarificari.

Asadar va asteptam cu drag sa ne solicitati sprijinul sau parerea in dotarea cabinetelor dumneavoastra.